Kedai Shaklee Untuk Bisnes Online Shaklee Saya

Selama ni buka kedai 24 jam tapi tak pernah nak bagitau kat sini, kesian pula kot ada yang mencari2 kedai saya 😊

Okey, harini nak kenalkan pada semua inilah kedai saya, 24 jam dibuka secara online. Tak perlu saya nak kena buka pintu pagi-pagi hihi, atas talian shj 😉

Fb page: Pengedar Sah Shaklee Seremban 2

fb-page-shaklee-seremban

Instagram saya pula:

ibuanaksihatdotcom

ig-shaklee-seremban

Blog :
http://ibuanaksihat.com

blog-shaklee-seremban

Dekat sini, boleh tengok lagi sharing dari saya, baru nak belajar2 tapi saya seronok berkongsi apa yg ada 😊👍

Selain itu, saya juga guna channel facebook personal untuk update apa2 info dari kelas shaklee dan indo produk2 terkini..

Facebook : Khairunnisa Ramli

fb-personal-shaklee-seremban

Jemput singgah dan tinggalkan jejak di kedai2 saya ye 😊 kalau berminat nak beli shaklee tapi lebih suka order sendiri pun boleh, klik sahaja di sini

Shaklee logo

hubungi_pengedar_shaklee

#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeeffect
#ibuanaksihatdotcom
#landmarkstudy