Cara Saya Buat Bisnes Shaklee Secara Online Melalui Handphone

Zaman skrg smartphone ni dah jadi macam bff masing2 kan 😊

Dekat situ ada jam, ada nota, ada reminder, ada alarm dll..
Semua dekat situ..

bisnes-online-dengan-smartphone

Sama juga untuk peniaga online macam saya, smartphone juga nadi untuk buat semua kerja marketing, sales, contct customer, monitor ‘kedai’..

Setakat ni saya takde mengimpikan smartphone lain, suka sgt dgn smartphone yg digunakan sekarang Asus 😊

bisnes-online-dengan-smartphone

Cukup space utk letak banyak2 poster produk, senang bila customer tanya kita terus boleh tunjuk produk.

Boleh edit poster guna apps, sekali sekala suka juga design poster simple letak gambar produk dan no telefon. Bila design sendiri rasa puas hati 😊

Boleh update kedai online dgn mudah- blog, facebook, ig.. jemput ye singgah kedai-kedai saya, dekat je hihi.. 1 klik je dah sampai..

Boleh contact customer, guna whatsapp atau telegram.. cek emel dari shaklee..

Boleh ambil gambar cun dan sharp.. puas hati tengok kalau gambar tu cantik..

Boleh dengar webinar, video kelas2 nutrisi secara online. dengan syarat ada wifi yang kuat, kalau macam siput je wifi tu memang tak dapat nak dengar.

.

.
Cuma satu je saya tgh nak usahakan skrg, kumpul duit beli laptop baru 😊 Laptop yg digunakan sekarang dah 7 tahun usianya sejak zaman belajar lagi, dah uzur sikit, tapi masih boleh berkhidmat 😊👍

#tsunamishaklee
#liveamazing
#landmarkstudy
#ibuanaksihatdotcom
#ninjas15

Kedai Shaklee Untuk Bisnes Online Shaklee Saya

Selama ni buka kedai 24 jam tapi tak pernah nak bagitau kat sini, kesian pula kot ada yang mencari2 kedai saya 😊

Okey, harini nak kenalkan pada semua inilah kedai saya, 24 jam dibuka secara online. Tak perlu saya nak kena buka pintu pagi-pagi hihi, atas talian shj 😉

Fb page: Pengedar Sah Shaklee Seremban 2

fb-page-shaklee-seremban

Instagram saya pula:

ibuanaksihatdotcom

ig-shaklee-seremban

Blog :
http://ibuanaksihat.com

blog-shaklee-seremban

Dekat sini, boleh tengok lagi sharing dari saya, baru nak belajar2 tapi saya seronok berkongsi apa yg ada 😊👍

Selain itu, saya juga guna channel facebook personal untuk update apa2 info dari kelas shaklee dan indo produk2 terkini..

Facebook : Khairunnisa Ramli

fb-personal-shaklee-seremban

Jemput singgah dan tinggalkan jejak di kedai2 saya ye 😊 kalau berminat nak beli shaklee tapi lebih suka order sendiri pun boleh, klik sahaja di sini

Shaklee logo

hubungi_pengedar_shaklee

#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeeffect
#ibuanaksihatdotcom
#landmarkstudy