CARA DAFTAR SHAKLEE DENGAN MUDAH

Di sini saya akan kongsikan cara-cara untuk mendaftar sebagai ahli shaklee. Ada 2 PILIHAN CARA DAFTAR AHLI

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

 1. Daftar ahli dengan bayaran yuran

Yuran keahlian shaklee hanya RM 79.50 termasuk kos pos. Murah kan..?? sepanjang hidup tanpa perlu renew keahlian dan anda dapat banyak lagi ganjaran2 lain, memang berbaloi…!!!

Mudah sahaja cara mendaftar ahli shaklee, anda hanya perlu menggunakan sms/whatsapp/telegram:

Taip <DAFTAR AHLI> dan hantarkan ke 013-3943706

 1. Daftar ahli secara percuma, tanpa membayar yuran keahlian.

Part ni seronok juga untuk diceritakan. Anda boleh menjadi ahli shaklee tanpa sebarang pembayaran yuran dengan pembelian produk shaklee bernilai RM 700 (mengikut harga ahli). Apa yang anda bakal dapat dengan cara ini?

 1. Keahlian secara percuma
  2. Pembelian barang dengan diskaun 10-25%
  3. Cash bonus sebanyak RM 31

Sebelum buat keputusan…

untuk mendaftar sebagai ahli, kita perlu bijak untuk menilai apakah kelebihan dan manfaat yang kita akan dapat bersama dengan shaklee. Yang pastinya, sebagai ahli shaklee saya memang rasa sangat gembira. Servis yang diberikan memang terbaik

MANFAAT/KELEBIHAN SEBAGAI AHLI SHAKLEE

 • Bonus Cash: Setiap kali pembelian produk, kita akan dapat mata (dipanggil unit value, uv) dan uv ini boleh ditukar kepada wang tunai dengan minima pengumpulan  150 uv. Dengan 150 uv ini kita layak dapat lebih kurang RM 25. Jadi, kalau pembelian barang lagi banyak, lagi tinggi bonus cash yang kita dapat. Zaman GST ni, kalau sebulan kita dapat RM 50 cash bonus extra sebab beli vitamin shaklee sahaja, itu sudah lebih menguntungkan, paling kurang pun lepas nak beli pampers anak-anak.
 • Diskaun Pembelian barang dari 10-25% yang sangat super jimat.
 • Ganjaran: Kita juga dapat reward dari shaklee pada musim-musim tertentu, seperti vitamin free dari shaklee ataupun kupon extra diskaun daripada harga yang kita biasa beli.
 • Konsultasi Percuma: Paling mahal yang kita dapat adalahkonsultasi secara percuma daripada nutritionist shaklee, yang bukan calang2 orang.
 • Keahlian sepanjang hidup, tidak perlu mengekalkan mata dan tidak perlu renew.

DAFTAR SEKARANG..!!! UNTUK MENIKMATI GANJARAN BERGANDA-GANDA..

Hubungi saya,

Nisa Ramli, Rakan Supplement Anda

hubungi_pengedar_shaklee