Cara Saya Buat Bisnes Shaklee Secara Online Melalui Handphone

Zaman skrg smartphone ni dah jadi macam bff masing2 kan ?

Dekat situ ada jam, ada nota, ada reminder, ada alarm dll..
Semua dekat situ..

bisnes-online-dengan-smartphone

Sama juga untuk peniaga online macam saya, smartphone juga nadi untuk buat semua kerja marketing, sales, contct customer, monitor ‘kedai’..

Setakat ni saya takde mengimpikan smartphone lain, suka sgt dgn smartphone yg digunakan sekarang Asus ?

bisnes-online-dengan-smartphone

Cukup space utk letak banyak2 poster produk, senang bila customer tanya kita terus boleh tunjuk produk.

Boleh edit poster guna apps, sekali sekala suka juga design poster simple letak gambar produk dan no telefon. Bila design sendiri rasa puas hati ?

Boleh update kedai online dgn mudah- blog, facebook, ig.. jemput ye singgah kedai-kedai saya, dekat je hihi.. 1 klik je dah sampai..

Boleh contact customer, guna whatsapp atau telegram.. cek emel dari shaklee..

Boleh ambil gambar cun dan sharp.. puas hati tengok kalau gambar tu cantik..

Boleh dengar webinar, video kelas2 nutrisi secara online. dengan syarat ada wifi yang kuat, kalau macam siput je wifi tu memang tak dapat nak dengar.

.

.
Cuma satu je saya tgh nak usahakan skrg, kumpul duit beli laptop baru ? Laptop yg digunakan sekarang dah 7 tahun usianya sejak zaman belajar lagi, dah uzur sikit, tapi masih boleh berkhidmat ??

#tsunamishaklee
#liveamazing
#landmarkstudy
#ibuanaksihatdotcom
#ninjas15

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *