Kedai Shaklee Untuk Bisnes Online Shaklee Saya

Selama ni buka kedai 24 jam tapi tak pernah nak bagitau kat sini, kesian pula kot ada yang mencari2 kedai saya ?

Okey, harini nak kenalkan pada semua inilah kedai saya, 24 jam dibuka secara online. Tak perlu saya nak kena buka pintu pagi-pagi hihi, atas talian shj ?

Fb page: Pengedar Sah Shaklee Seremban 2

fb-page-shaklee-seremban

Instagram saya pula:

ibuanaksihatdotcom

ig-shaklee-seremban

Blog :
http://ibuanaksihat.com

blog-shaklee-seremban

Dekat sini, boleh tengok lagi sharing dari saya, baru nak belajar2 tapi saya seronok berkongsi apa yg ada ??

Selain itu, saya juga guna channel facebook personal untuk update apa2 info dari kelas shaklee dan indo produk2 terkini..

Facebook : Khairunnisa Ramli

fb-personal-shaklee-seremban

Jemput singgah dan tinggalkan jejak di kedai2 saya ye ? kalau berminat nak beli shaklee tapi lebih suka order sendiri pun boleh, klik sahaja di sini

Shaklee logo

hubungi_pengedar_shaklee

#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeeffect
#ibuanaksihatdotcom
#landmarkstudy

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *