10 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

“Akak makan herblax hari-hari je, sebab best nak ‘membuang”

What..??? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜±πŸ˜±Makan herblax hari-hari? ‘Terkejut saya dalam hati’ πŸ˜‚Β Kesian customer ni, tak dapat konsultasi eksklusif, sebab beli dekat stokis. Kesian perut dia hari-hari dapat herblax.

Herblax ni kalau makan hari-hari bahaya, nanti dapat ‘lazy gut’. Sebab tu penting sangat makan shaklee dan dapat konsultasi eksklusif. Kalau customer saya, lagi best konsultasi free aje 😍

Okey, saya kesian sangat tengok customer yang beli sgaklee dekat stokis, atau dapat beli dengan harga murah dari yang sepatutnya. Kalau harga murah tu mesti value product pun dah berkurang. So, kenalah kita ni jadi customer yang bijak.

Meh saya ceritakan apa kenapa perlu beli dengan saya dan join team saya iaitu SuperStarShaklee 😊

#01

Saya dibimbing oleh Master Salwa yang ada pengalaman 20 tahun makan shaklee dan dapat kesan baik sepanjang tempoh 20 tahun tu alhamdulillah.

#02

Dalam team saya, ada pengalaman sekeluarga makan Shaklee selama 20 tahun bermula dari usia baby sampailah kepada ibu mengandung, mak bersalin, sakit kronik dan juga untuk penjagaan kesihatan.

#03

Ada akses dengan Nutritionist Shaklee, jadi boleh tanya direct tanpa perlu protokol yang memakan masa. Selalu cepat je dapat suggestion produk yang sesuai.

#04

Ada informasi yang tepat dan betul hasil latihan dengan nutritionist Shaklee, bukan informasi copy paste dari blog pengedar Shaklee lain. Sebab tu saya selalu pesan pada customer saya, jangan selalu rujuk blog dekat google, kalau nak selamat terus tanya saya sahaja, sebab kami dapat info semua dari pakar nutrisi shaklee.

sijil-shaklee-ttt
Ini sijil yang dapat bagi yang layak, sebab lulus training nutrition

#05

Saya boleh COD di kawasan Seremban, Seremban 2, Seremban 3, Senawang, Ampangan. Kalau luar kawasan ni boleh juga atas persetujuan kedua-dua pihak.

cod-shaklee-seremban
COD dengan motor ni biasanya suami saya hihi, saya guna kereta sebab bawak anak sekali 😊

#06

Boleh poslaju ke seluruh Malaysia sabah dan sarawak, dan ada juga pengalaman poslaju ke luar negara. Satu dunia tau yang consume Shaklee ni, bukan kita2 aje 😁

#07

Team saya adalah team yang aktif dan fresh dengan informasi tentang produk Shaklee dan bisnes Shaklee sebab kami semua rajin pergi meeting dan kelas shaklee. Jadi, saya memang galakkan orang ramai dapatkan info dari kami, sangat sesuai untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk makan sendiri dan juga untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee Online atau Offline.

#08

Dalam team saya ni ada pakar penyusuan bertauliah yang berpengalaman dalam bidang penyusuan susu ibu sejak tahun 2007. Tanya sahaja apa2 soalan mesti dapat jawapan, tak perlu nak bayar konsultasi, free aje. Yang penting kena berdaftar dengan kami 😊

set-ibu-menyusu-shaklee
Ini set menyusu yang asas, kalau dapat yang premium memang best..

#09

Team saya ada pakar kehamilan dan bersalin, sesuai untuk ibu-ibu yang nak Set Bersalin Shaklee rujuk panduan bersalin seperti panduan bersalin ibu pertama kali berpantang, panduan berpantang sendiri, menu-menu dan masakan berpantang sihat, dan banyak lagi.

set-ibu-mengandung-shaklee
Set untuk ibu mengandung, best juga saya memang consume ni masa pregnant 😍

#10

Dan seterusnya, dalam team saya ada pakar DETOX yang berpengalaman dalam isu detox seluruh badan dari organ, heavy metals, sel dan DNA. Banyak rupanya bahagian detox ni, tak cukup sekadar guna detox patch je..

Haaa.. 10 dah saya listkan, ada banyak lagi sebenarnya.. tapi 10 ni pun bagi saya dah cuku W.O.W sangat2 😱😍

Nak join saya..

Β JOM..

hubungi_pengedar_shaklee

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *