Hadiah Terbaik untuk Semua

Orang cakap kalau nak capai sesuatu perlu bermula dengan impian atau angan-angan..

Harini saya nak berangan sikit ? Kalaulah saya mampu hadiahkan supplement shaklee kepada semua orang..

Saya nak sangat bagi semua jenis vitamin. Tapi kalau perlu pilih SATU sahaja..

Saya akan pilih Sustain Released Vitamin C Shaklee..

vitamin-c-shaklee
Sebab bagi saya, Vitamin C ni sangat membantu kehidupan seharian saya.

Badan kita x dapat hasilkan vitamin c, jadi kita perlu dapatkan vitamin c ni dari menu makanan seharian kita.

Tapi, saya rasa makanan kita sekarang ni dah kurang bernutrisi. Lainlah kalau kita ni tanam sayur sendiri, tanam buah sendiri tanpa guna pestisid dan bahan kimia bahaya yg lain..

Jadi saya ambil inisiatif untuk dapatkan vitamin c daripada shaklee untuk top up mana yang kurang, sebab kita pun tak tau nak sukat kandungan vitamin c yg kita ambil dari makanan kan?

Tapi kalau kita dah top up dengan supplement, itu memang confirm cukup untuk keperluan seharian seorang dewasa ??

Best sangat vitamin c yang saya guna sekarang ni..

Best..

Syok..

Seronok..

Kalau saya rasa demam nak datang tu, telan vitamin c. Kalau rasa sejuk2 dan selsema, telan vitamin c. Smuanya jadi sekejap sahaja, demam x lama, selsema pun sekejap.

Sekarang ni kalau sakit, saya kena cuba ikhtiar untuk cepat sihat sebab kita ni ada banyak kerja nak kena buat. Kalau sehari sakit, aduhai banyak sangat kerja bertangguh..

Kerja dekat rumah..

Kerja dekat pejabat..

Kerja organisasi *saya aktif dengan NGO- PEMBINA dan ISMA serta agensinya yang lain.

Risau sangat kalau tak sihat, habis semua plan yg dirancang perlu diurus semula. Kadang2 sampai susahkan orang lain kan? ?

Itu bab kesihatan..
Rupanya bila dah consume vitamin c ni, boleh setel isu kulit muka hihi…
Saya perasan, kalau konsisten ambil vitamin c ni kulit muka saya memang tak kering macam dulu…

Ini pula kawan saya yang ambil vitamin c, sampai husband dia puji kulit makin glowing-mowing gitu ?

testimoni-vitamin-c-shaklee

Yang penting lagi bagi saya, ini vitamin c semulajadi bukan macam produk kat luar sana banyak yang sintetik dan bukan semulajadi..

Alhamdulillah saya merasa juga #liveamazing dgn shaklee ni. Kita semua pun boleh juga , insyaAllah..

Hmmm…
Kalaulah saya mampu, pasti vitamin c shaklee ni dah ada di tangan anda semua ?

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#ninjas15
#ibuanaksihatdotcom
#landmarkstudy