Menu Sarapan Paling Mudah Dan Cepat

Assalamualaikum, semoga sihat semua ?

Ada tak antara kita mengalami perasaan malas nak breakfast sebab tak sempat, rushing nak siap2 ke tempat kerja dan hantar anak ke sekolah. Saya pernah rasa macam tu juga dulu.. Tapi sekarang saya dah jumpa short cut untuk bersarapan  ?

So, kali ni saya nak share menu sarapan yang paling sedap dan mudah..

As easy as ABC  ?
X percaya..?? Jom kita tengok, betul ke sahih..
Menu Jus Kurma ESP + Mealshake Marvelous
 menu-sarapan-paling-mudah-dan-cepat
Mudah saja cara penyediaannya, kurang 5 minit tapi tahan sampai tengah hari.. Saya dah cuba, jadi ni bukan cakap kosong2 je.
ESP adalah sumber protein asli yg berkualiti tinggi. Cara proses kacang soyanya menggunakan air biasa sahaja, x guna alkohol. Glisemik Indeks ESP pun rendah sahaja, membuatkan kita dapat rasa kenyang yang lama.
Mealshake pula adalah multivitamin dalam bentuk powder. Memang dirumus khas sebagai instant breakfast atau sarapan pagi segera. Bukan makanan segera yg x berkhasiat tu tau, dia segera sebab cepat utk disediakan ☺
Sarapan ni sangat penting sebenarnya, tapi saya selalu tengok kawan2 selalu abaikan sarapan sebab faktor2 tadi, x sempat nak sarapan. Bahaya nanti kalau pagi2 perut kosong, boleh dapat gastrik, gastrik pula melarat jadi kanser perut nanti ?
Alhamdulillah.. Saya dah jumpa set breakfast yang sangat mudah. Dengan berbesar hati saya sangat2 sarankan kawan2 yang bekerja boleh amalkan set sarapan yang mudah ni..
Kalau kawan2 mencari set ni, boleh hubungi saya di 013-3943706 utk membeli.
Ikhlas dari Nisa Ramli,
Rakan Supplement Anda ?
hubungi_pengedar_shaklee