Produk Paling Killer dan Hot dalam Malaysia

Bukan senang nak ubah diri saya yg liat, malas dan susah nak makan ubat/supplement sejak kecil lagi ?

Dah 20 tahun hidup dalam kedegilan, akhirnya shaklee yg berjaya ubah persepsi saya dan memberi KESEDARAN kpd saya betapa pentingnya amalkan SUPPELEMENT.

Tak nak cerita panjang2, cukup dengan sebotol ESP ni namanya Energizing Soy Proteinmerupakan Hot Produk Shaklee.

Dengannya, saya dpt energy utk buat kerja seharian, x cepat penat.

esp-untuk-tenaga-berpanjangan

Dengan ESP juga, rambut saya dah kurang gugur lepas bersalin. Ni mmg dilema mak2 masa berpantang, bnyak betul rambut gugur kan?  Selain itu, kulit dan kuku nampak semakin okey, tak kering macam dulu.

esp-untuk-kulit-dan-kuku-cantik

esp-untuk-kulit-kering

Dapat bf baby dengan seronok sbb susu kita lebih berkualiti, pekat..

esp-tambah-susu-badan

Dpt rasa terima pujian, ‘eh nampak dah kurus lah’..
mau x gumbira hati ini.. hihi
Ni kira bonus lah, sbb x plan pun ambil esp utk turunkan berat, rupanya secara kebetulan cara saya ambil esp boleh turunkan berat best kan?

esp-rendahkan-kolesterol-jahat

Kulit pun rasa soft sikit, dan lebih okey dari dulu. Mestilah kan, sebab protein ni makanan utk sel2 dlm badan. Kalau sel2 ni dpt protein berkualiti, mesti dorg pun sihat..

esp-untuk-kulit-cantik

Ops mcm panjang je, saya ada 15 lagi keseronokan positif lepas ambil esp..

Sampai sini je dulu ye ?

hubungi_pengedar_shaklee