Produk Shaklee Wajib Ada Dalam Beg Semasa Travel

Biasa ada apa dalam beg kita masa travel?

Dah ada anak sorg setakat ni, beg anak pun jadi beg kita huhu ?

Lama dah diri ini x pakai handbag ?

Inilah yang biasa ada dalam beg saya..

kit-travel-shaklee-saya

Biasa dlm beg ada pampers extra + 1 set baju anak..

Dan yg wajib ada juga herbal blend cream + pillbox shaklee yg berisi vitamin bcomplex, vitamin c, alfalfa complex, chewable vitamin c,

Herbal blend cream tu bawak ke mana2, kalau anak atau suami kena gigit nyamuk ke, badan gatal2 ke, tiba2 badan nak panas demam, sapu je krim ni dulu sementara nak sampai rumah..

Alhamdulillah, bengkak kesan gigit nyamuk pun cepat surut,
suhu badan nak demam pun turun sikit,
Badan gatal2 pun cepat hilang gatalnya..

Vitamin2 tadi selalu ada utk emergency, kalau rasa pening2 stress saya ngap je bcomplex
Agak2 rasa mcm nak selsema ngap je vitamin c.
Kalau nmpk jerawat comel nak naik tu terus ngap alfalfa..

Alhamdulillah semua cepat setel dan lega ?

Bukan utk diri sendiri je, kalau kawan2 sekeliling pun saya hulur je pd mrk ? sharing is caring, caring is loving rite??

Chewable vit c pula utk si comel saya..
Dah nampak ibu ngap2 vitamin tu dia nak jugak lah, ibu pun bagi..
Lagi selamat dari nak bagi dia gula2 jajan2 x bermanfaat tu..

Saya yakin, kawan2 semua mesti ibu yang prihatin juga kan ?

hubungi_pengedar_shaklee