Protein Shaklee buat ibu-ibu lemah semangat

Fuh, macam dasyat tajuk ni ? Lemah semangat habis ibu-ibu bila minum susu protein shaklee ni, ataupun dikenali sebagai Energizing Soy Protein.

Lemah semangat sebab..

Apabila minum ESP ni semua habis bertukar jadi cantik, gebu gebas, kulit lembut licin dibuatnya. Bukan ibu2 je lemah semangat, para suami pun kagum bila tgk isteri makin cantik. Hihi, haruslah begitu sebab esp ni daripada sumber protein asli iaitu daripada Soya asli.

Kenapa dengan soya asli atau tak asli pula?

Soya asli ni saya maksudkan adalah di tanam dan dibiarkan membesar secara semulajadi, tanpa ada pesticide dan baja2 kimia atau hormon pembesaran. Sebab tu  Soya ESP ni dinamakan NON-GMO produk. Yang ni lebih selamat berbanding kawan2 minum air soya yg dekat luar sana tu.

Jom kita tengok betapa lemah semangat ibu-ibu bila minum esp ni..

Pertama..

SELULIT HILANG DALAM 3 MINGGU..!! ?

Selulit Hilang

“Kita nak share sikit kisah benar. Gini, kita start minum esp last week dlm bulan pose.. alhamdulillah dlm 3 minggu, kita dh dpt rasa perubahan,

kulit rasa licin,

jeragat makin pudar,

selulit hilang,

perut kempis,

terasa lemak2 terkumpul selama bermastautin dlm badan dah xde,

seluar yg dulu ketat, sekarang dah boleh zip.

Kedua, KULIT SATU BADAN LEMBUT..!!

Set Cantik Shaklee

Nak share pengalaman esp sikit, dulu – kulit muka berminyak, lps cuci muka rasa dry sangat. Bila senyum rasa macam kulit muka tu macam crack.

Sekarang- kulit terasa lembut dan licin sangat.

Bukan setakat muka je, rasanya 1 badan. Sebab peha dan betis bersisik-sisik kering dulu tu dah cantik, lembut, lembap.

Tumit pun dah x kasar lagi. Bahagianya rasa ?

Ketiga, STOK SUSU PENUH FREEZER..!!

Milk Booster Shaklee

Stok susu penuh freezer. Alhamdulillah rezeki anak, dalam freezer ada lebih 100 packs. Setiap hari baby dapat minum susu yang dipam dr hari yang sebelumnya. Stok dalam freezer masih tidak digunakan.

Saya ambil esp + alfalfa, anak cepat kenyang, berat lahir hanya 3.18kg slps 2 bulan berat naik 5.6kg…

…… wow… wow.. wow…..

Amacam bila dh baca ni, baru 3 testimoni, ada lagi beribu2 yg kawan2 boleh tengok dekat internet.

Kalau rasa nak cuba ESP ni, marilah hubungi saya, jangan segan silu saya boleh bantu ?

013-3943706

Khairunnisa Ramli

Pro SID, Rakan Suppelement Anda.

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *