Hadiah paling terbaik untuk yang tersayang

Sepanjang hidup dah lebih suku abad ni ??

Saya tercari2 apa hadiah yang paling bernilai utk saya hadiahkan kepada superstar kesayangan saya, mak ayah dan mak abah.

PhotoGrid_1466565631143

 

 

 

 

 

 

Keretakah? Rumahkan? Duit berjuta2kah?

Semua tu saya rasa belum lagi bernilai kerana dengan semua ni masih belum mampu utk memberi kualiti kesihatan yg baik kepada mrk kerana kesihatan adalah kekayaan yg sebenar dalam dunia ni.

Satu hari, masa study tentang vivix, dan baca tentang hasil2 penyelidikannya yg mampu membantu pelbagai sakit2 kronik dengan memperbaiki sel yg telah rosak, saya terdetik utk menghadiahkan vivix kepada mak ayah dan mak abah, bukan setakat menghadiahkan tapi supply bulan2 kpd mrk..

Bila difikirkan nampak macam mustahil dgn gaji sekarang tapi saya yakin pasti ada jalan lain ?

InsyaAllah, saya yakin akan dpt realisasikan impian saya ni dgn bisnes shaklee.

Kawan2 doakan saya ye, “Semoga Khairunnisa Ramli dapat hadiahkan vivix setiap bulan kepada mak ayah dan mak abah, amiin2 ya Rabb.”

Kawan2 semua pun boleh pasang niat nak hadiahkan mak ayah vivix ni. Banyak manfaatnya utk manusia, dirumus dari 4 tumbuhan yg Allah ciptakan banyak kelebihannya.

hubungi_pengedar_shaklee

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *