Bonanza Reward Shaklee sangat Best dan Lumayan

Kali ni saya nak share perasaan gembira dan excited bila dapat reward dari shaklee ?

Apa perasaan korang kalau ada orang bagi hadiah dan pada masa yang sama hadiah yang dia bagi tu memang benda yang korang suka sangaaaattt ? Fuh, mesti syok kan.. Kalau kekasih hati yg bagi lagi kita guling2 seronok siap boleh jatuh katil sebab suka sangat *hihi ni penangan banyak tengok movie cintan cintun*

Nak share dengan semua, apa yang saya dapat untuk bulan ni..

Shaklee Nisa 013-3943706

Total semua ni bernilai RM 464 ?Alhamdulillah,  bersyukur sangat2 sebab memang saya consume produk ni, dan kebetulan ada yang dah plan nak dibeli untuk suami- omega dan alfalfa, tapi alang-alang dapat bonanza ni, kira jimat perbelanjaan untuk bulan ni, alhamdulillah..

Apa Produk Shaklee Boleh Bantu Saya?

B-complex : Saya memang start ambil sejak pregnant, untuk set pregnant. Keperluan lengkap asid folik untuk ibu mengandung saya dapatkan dari b-complex shaklee, untuk elakkan kecacatan pada bayi. Selepas bersalin pula saya masib amalkan b-complex untuk set berpantang kerana b-complex membantu para ibu tidak stress semasa berpantang. Kini, saya masih amalkannya untuk set penyusuan yang berkualiti untuk baby saya. Dengan pengambilan 1 produk ni sahaja, saya telah mendapat 3 manfaat daripadanya.

ESP: Sama macam b-complex juga, saya ambil ESP sejak awal pregnant. ESP membantu saya kekal bertenaga, walaupun masa pregnant di bulan puasa. Saya masih dapat pergi kerja dan membuat aktiviti harian seperti biasa. Sama juga semasa berpantang, ESP bertindak membantu saya untuk sentiasa kuat semasa berpantang sebab saya menyusukan baby. Dan yang best nya ? ESP ni buat susu ibu makin pekat dan bertambah. Jadi susu kita lebih berkualiti dan bertambah kuantiti, alhamdulillah. Bukan sekadar tenaga yg saya dapat dari ESP, tapi ada beberapa orang teman mula bertanya tentang kulit muka saya, nampak smooth dan awet muda gitu hihi.. Wow..!! Baru saya sedar dengan ESP ni saya dapat 5 dalam 1 manfaatnya. Satu lagi, ESP ni paling mbantu untuk saya kekal kembali kepada berat asal sebelum pregnant, dan ¬†‘stretch mark’ yang ada pun dah pudar semakin tidak kelihatan.

Banyak sangat cerita kalau saya nak berkongsi tentang semua produk ni, tapi mata macam dah berat nak melabuh kan tirainya.. insyaAllah saya sambung lagi untuk peppermint ginger, alfalfa dan omega nanti. Terima kasih sudi membaca coretan saya di malam ini ?

Kalau ada yang nak order shaklee, meh order dengan saya 013-3943706 (Nisa)

Salam sayang dari Nisa Ramli.

 

Published by

ibuanaksihat

Seorang isteri dan ibu kepada baby yang comel, berminat menambah ilmu-ilmu tentang kehidupan dan kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *